لیست همه پایان نامه های دانلودی در مورد اسانس نعناع

پایان نامه ارشد: بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی بر عملکرد و میزان اسانس نعناع فلفلی در شرایط آب و هوایی اراک
پایان نامه رشته : مهندسی کشاورزی گرایش : زراعت عنوان : بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی (نیتروژن و فسفر) بر عملکرد و میزان اسانس نعناع فلفلی در شرایط آب و هوایی اراک
پایان نامه ارشد:بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی (نیتروژن و فسفر) بر عملکرد و میزان اسانس نعناع فلفلی در شرایط آب و هوایی اراک
پایان نامه رشته کشاورزی گرایش : زراعت عنوان : بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی (نیتروژن و فسفر) بر عملکرد و میزان اسانس نعناع فلفلی در شرایط آب و هوایی اراک
پایان نامه رشته کشاورزی : بررسی اثرات اسانس نعناع کوهی بر خصوصیات ماست
پایان نامه رشته کشاورزی گرایش میکروبیولوژی مواد غذایی با عنوان : بررسی اثرات اسانس نعناع کوهی بر خصوصیات ماست در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید
پایان نامه کارشناسی ارشد:ارزیابی خصوصیات زراعی و محتوای اسانس تولیدی در نعناع
پایان نامه عنوان : ارزیابی خصوصیات زراعی و محتوای اسانس تولیدی در نعناع
پایان نامه کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی : بررسی اثرات میکروبی اسانس آویشن و نعناع بر روی پنیر
پایان نامه رشته زیست شناسی با عنوان : بررسی اثرات میکروبی اسانس آویشن و نعناع بر روی پنیر در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید
پایان نامه :بازبینی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی روغن های اسانسی و ترکیبات آن ها و کاربردهای اخیرشان در فرآورده های آبزیان
پایان نامه عنوان : بازبینی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی روغن های اسانسی و ترکیبات آن ها و کاربردهای اخیرشان در فرآورده های آبزیان
پایان نامه :بررسی تأثیر ترکیبی بستهبندی با اتمسفر تعدیلشده با اسانسهای گیاهی بر کیفیت انبارداری میوه
پایان نامه عنوان : بررسی تأثیر ترکیبی بستهبندی با اتمسفر تعدیلشده با اسانسهای گیاهی بر کیفیت انبارداری میوه
پایان نامه کارشناسی ارشد: خصوصیات فیتوشیمیایی و بیولوژیکی اسانس دو گونه مرزه ایرانی
پایان نامه رشته: مهندسی کشاورزی گرایش: فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی عنوان : خصوصیات فیتوشیمیایی و بیولوژیکی اسانس دو گونه مرزه ایرانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز پایاننامه کارشناسی ارشد رشته مهندسی کشاورزی گرایش: فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی عنوان: خصوصیات فیتوشیمیایی و بیولوژیکی اسانس دو گونه مرزه ایرانی (Satureja khuzistanica , Satureja rechingeri) استاد […]
پایان نامه کارشناسی ارشد: بررسی ترکیبات اسانس آویشن در مراحل مختلف فنولوژی در منطقه قرق
پایان نامه رشته: مهندسی کشاورزی گرایش: مرتع داری عنوان : بررسی ترکیبات اسانس آویشن در مراحل مختلف فنولوژی در منطقه قرق دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان پایان نامه کارشناسی ارشد رشته منابع طبیعی گرایش: مرتع داری عنوان: بررسی ترکیبات اسانس آویشن در مراحل مختلف فنولوژی در منطقه قرق (مطالعه موردی: پناهگاه حیات وحش بختگان 2) […]
پایان نامه اثرات اسانس مرزه بر تخمیر شکمبه و عملکرد در بز غاله های بومی آذربایجان غربی(مهابادی)
پایان نامه رشته: تغذیه دام و طیور عنوان : اثرات اسانس مرزه بر تخمیر شکمبه و عملکرد در بز غاله های بومی آذربایجان غربی(مهابادی) دانشگاه ارومیه دانشکده کشاورزی پایان نامه کارشناسی ارشد رشته تغذیه دام و طیور عنوان: اثرات اسانس مرزه بر تخمیر شکمبه و عملکرد در بز غاله های بومی آذربایجان غربی(مهابادی) استاد راهنما: […]
پایان نامه :بررسی اثرات امواج مایکروویو براسانس و ترکیب شیمیایی موجود در گونه ی گیاهی رزماری
پایان نامه رشته :شیمی گرایش :آلی عنوان : بررسی اثرات امواج مایکروویو براسانس و ترکیب شیمیایی موجود در گونه ی گیاهی رزماری
پایان نامه کشاورزی : بررسی اثر بخشی اسانس برخی از گیاهان دارویی بر روی کنترل قارچ
پایان نامه رشته کشاورزی گرایش فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی ، ادویهای ، عطری با عنوان : بررسی اثر بخشی اسانس برخی از گیاهان دارویی بر روی کنترل قارچ در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید
پایان نامه کشاورزی : تأثیر ریزمغذیها بر عملکرد اسانس سه گونه اکالیپتوس در منطقه سمنان
پایان نامه رشته کشاورزی گرایش: تولید محصولات باغی با عنوان : تأثیر ریزمغذیها بر عملکرد اسانس سه گونه اکالیپتوس در منطقه سمنان در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید


آخرین نظرات