دانشگاه آزاد اسلامی
واحد علوم دارویی
پایاننامه
جهت دریافت درجه دکتری داروسازی
موضوع:
بررسی میزان اثر بازدارندهی عصاره و اسانس چای سبز بر علیه کلبسیلا نومونیه های جدا شده از عفونتهای ادراری و مقایسه آن با آنتیبیوتیکهای کوتریموکسازول و آمیکاسین
استاد راهنما:
سرکار خانم دکتر گیتا اسلامی
استاد مشاور:
سرکار خانم سودابه طاهری
نگارش:
مهتاب لایقی مقدم
شماره پایاننامه:۲۸۱۴ سال تحصیلی: ۹۴-۱۳۹۳
تقدیم به
مادرم، یگانه فرشتهی زندگیام
تقدیم به استاد ارجمندم سرکار خانم دکترگیتا اسلامی
که با قبول زحمت، من را مرهون منت خویش قرار داده و شاگردی در محضر ایشان باعث افتخار من گردید.
تقدیم به سرکار خانم سودابه طاهری
به پاس همهی محبتهای بی دریغشان در انجام رسانیدن این پایان نامه
فهرست مطالب
خلاصه فارسی ۱
فصل اول : کلیات
ضرورت و اهمیت موضوع .
۱-۱- بیان مسئله… .
۱-۱-۱- چای سبز ..۴
۱-۱-۲- اپیدمیولوژی عفونتهای دستگاه ادراری ..۶
۱-۱-۳- عفونت ادراری ..۷
۱-۱-۴- باکتری کلبسیلا ۱۱
۱-۱-۵- بیماری زایی ۱۲
۱-۱-۶- تشخیص آزمایشگاهی ۱۲
۱-۱- ۷-درمان .۱۳
۱-۲- اهداف و فرضیات ۱۴
فصل دوم : بررسی متون ومطالعات دیگران در این زمینه
۲-۱ مقدمه .
۲-۲ چای سبز ۱۷
۲-۲- ۱ترکیب چای سبز ۱۹
۲-۲- ۲ پردازش چای سبز ۲۰
۲-۲- ۳ طبقه بندی ۲۱
۲-۲- ۴ عوامل مؤثر برمحتویات کاتچین ۲۱
۲-۲- ۵ فراهمی زیستی ۲۱
۲-۲- ۶ فعالیت بیولوژیکی اجزای چای (کاتچین) ۲۲
فصل سوم:مواد وروش ها
۱-۳مراحل انجام کار ۲۴
۳-۱-۱روش تهیه عصاره چای سبز ۲۴
۳-۱-۲ویژگیهای ظاهری عصاره گیاهی مناسب ۲۴
۳-۱-۳انواع عصارهها و مواد مصرف آن ها ۲۴
۳-۱-۴ عصاره گیری (Extraction of plant) 27
۳-۱-۵ اسانس ۲۹
۱۳-۱- ۶ ساختمان شیمیایی اسانسها ۲۹
۳-۱- ۷ مکانیسم اثر اسانسها ۳۰
۳-۱- ۸ تهیه اسانس چای سبز ۳۰
۳-۱- ۹ تهیه نمونه میکروبی ۳۱
۳-۱- ۱۰ تهیه استاندارد مک فارلند ۳۴
بررسی میزان اثر بازدارندهی عصاره و اسانس چای سبز بر علیه کلبسیلا نومونیه های جدا شده از عفونتهای ادراری و مقایسه آن با آنتیبیوتیکهای کوتریموکسازول و آمیکاسین۹۴
آخرین نظرات