پایان نامه فسفاتید ها
پایان نامه ارشد :تاثیر پارامتر های استخراج صنعتی روغن با حلال بر اسیدهای چرب آزاد ، فسفاتید ها
پایان نامه رشته :کشاورزی گرایش :تکنولوژی مواد غذایی عنوان : تاثیر پارامتر های استخراج صنعتی روغن با حلال بر اسیدهای چرب آزاد ، فسفاتید ها
پایان نامه ارشد: جداسازی و شناسایی اکتینومیستهای تولید کننده ترکیبات ضدمیکروبی از رسوبات بستر دریای مازندران
پایان نامه رشته : زیست شناسی گرایش : میکروبیولوژی عنوان : جداسازی و شناسایی اکتینومیستهای تولید کننده ترکیبات ضدمیکروبی از رسوبات بستر دریای مازندران
پایان نامه :بررسی میزان آپوپتوز و قطعه قطعه شدن DNA اسپرم انسانی پس از روش Swim-up در زمان های مختلف
پایان نامه رشته :زیست شناسی گرایش :سلولی و مولکولی عنوان : بررسی میزان آپوپتوز و قطعه قطعه شدن DNA اسپرم انسانی پس از روش Swim-up در زمان های مختلف
پایان نامه ارشد: بررسی میزان آپوپتوز و قطعه قطعه شدن DNA اسپرم انسانی پس از روش Swim-up در زمان های مختلف
پایان نامه رشته زیست شناسی عنوان : بررسی میزان آپوپتوز و قطعه قطعه شدن DNA اسپرم انسانی پس از روش Swim-up در زمان های مختلف
پایان نامه : بررسی میزان آپوپتوز و قطعه قطعه شدن DNA اسپرم انسانی پس از روش Swim-up در زمان های مختلف
پایان نامه رشته زیست شناسی گرایش : سلولی و مولکولی عنوان : بررسی میزان آپوپتوز و قطعه قطعه شدن DNA اسپرم انسانی پس از روش Swim-up در زمان های مختلف
پایان نامه رشته صنایع غذایی : بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابههای غیرالکلی گازدار
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان : بررسی طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابههای غیرالکلی گازدار در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید
پایان نامه :کلون سازی نمونه ی جهش یافته ی Rice nsltp2 با هدف کاهش خاصیت آنتی ژنی و افزایش کارآمدی زیستی آن
پایان نامه رشته :زیست شناسی گرایش :بیوتکنولوژی-میکروبی عنوان : کلون سازی نمونه ی جهش یافته ی Rice nsltp2 با هدف کاهش خاصیت آنتی ژنی و افزایش کارآمدی زیستی آن
پایان نامه کارشناسی ارشد: ارزیابی آزمایشگاهی ترکیبات و اثرات آنتی اکسیدانی اسانس تجاری دارچین
پایان نامه رشته: مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش: شیمی مواد غذایی عنوان : ارزیابی آزمایشگاهی ترکیبات و اثرات آنتی اکسیدانی اسانس تجاری دارچین دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی عنوان: ارزیابی آزمایشگاهی ترکیبات و اثرات آنتی اکسیدانی اسانس تجاری دارچین استاد راهنما: دکتراشکان […]
پایان نامه ارشد: تأثیر نیتروژن و تغذیه برگی عناصر کم مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی
پایان نامه رشته مهندسی کشاورزی عنوان : تأثیر نیتروژن و تغذیه برگی عناصر کم مصرف بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی
پایان نامه کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی : بررسی اثرات میکروبی اسانس آویشن و نعناع بر روی پنیر
پایان نامه رشته زیست شناسی با عنوان : بررسی اثرات میکروبی اسانس آویشن و نعناع بر روی پنیر در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان
آخرین نظرات